dimecres, 5 de maig del 2010

VISITA A L'AULA D'INFORMÀTICA


Hui hem anat a fer la classe a l'aula d'informàtica. La idea era que TOTS i TOTES (inclosos els que no tenen Internet a casa), poguereu consultar els diaris digitals que us havia enllaçat al bloc per ajudar-vos amb el treball de creació d'un diari que heu de fer per a aquesta avaluació. També volia que veiéreu com seran els futurs llibres de text digitals perquè valoràreu els pros i els contres d'aquest nou mitjà d'aprenentatge i, de pas, que tots i totes tinguéreu l'oportunitat de fer comentaris al bloc.

El resultat de l'experiència ha estat UN DESASTRE. Hi ha gent que pot consultar el bloc des de sa casa i que porta tot el curs usant-lo per a aprendre i divertir-se de manera adequada, però malauradament, aquells que normalment no podeu consultar el bloc des de casa no heu sabut aprofitar l'oportunitat que us he donat de fer-ho. Després, si no us porte més a l'aula d'informàtica ja sabeu per què és...

I per què penge açò ara al bloc si ja us he pegat la llanda a classe i us he fet copiar?

PERQUÈ ELS VOSTRES PARES I MARES SÀPIEN A QUÈ US DEDIQUEU A CLASSE I COM DESAPROFITEU LES OPORTUNITATS QUE US DONEM A L'INSTITUT!

Ja veureu el que feu perquè em passe l'enuig, perquè estic molt, però que MOLT ENFADADA I TRISTA pel vostre comportament i per veure com llanceu a perdre les oportunitats que us donem tots (pares, mares, professors i professores).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada