dissabte, 22 de maig del 2010

DISCULPES

Lamente no haver pogut anar a classe ahir...

El que teníem pendent del personatge i de la resta dels deures de lectura, ho farem dimecres, és a dir, que la setmana que ve farem dos dies de lectura (dimecres i divendres).

Alguns m'heu preguntat pel treball del telediari que heu de tenir per al dia 31 de maig, és a dir, per a dilluns que ve no, l'altre. No heu de portar-me res, perquè el que valoraré serà la vostra manera d'expressar-vos oralment en valencià i si ho feu correctament. Simplement cadascú s'ha de preparar bé a casa el que ha de dir i després heu de quedar tots els del grup per a decidir com fareu la representació del telediari (en quin ordre hi intervindrà cadascú, qui donarà pas a qui, els objectes que penseu utilitzar...).

La puntuació total del telediari és 1'5 punts (la meitat és nota de grup i l'altra meitat és nota individual). Ja hem vist l'estructura del telediari a classe i podeu usar-hi les mateixes notícies que posàreu al diari.

Bé, tot això ja ho vaig explicar també a classe, però si a pesar de tot teniu cap dubte sobre el treball, podeu deixar les vostres preguntes al bloc (al xat no, als comentaris d'aquesta entrada, per exemple) i jo tractaré de contestar-les.

Bon cap de setmana. Fins dilluns.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada