dissabte, 29 de maig del 2010

Estimades criatures habitants de les aules:

Ja heu aconseguit d'acabar els diaris, alguns dels quals han estat molt, però que molt, originals i ha tingut una qualitat impressionant. Estic molt contenta amb vosaltres, amb els que ho heu fet súper bé i amb els que normalment no feu res i us heu esforçat en aquest treball per ajudar als vostres companys.

Pel que fa a la lectura, ja hem fet la caracterització dels personatges que teníem pendent i m'heu lliurat el treball de lectura (alguns no ho han fet, però ja saben el que els passarà per no haver-ho fet). Ara, només resta preparar la representació de les escenes i representar-les a classe. Amb això, haurem acabat l'última lectura d'aquest curs :-(

Recordeu que aquest dilluns heu de fer la representació del telediari. Aquest treball també valdrà 1'5 punts (0'75 de nota de grup i 0'75 de nota individual). És molt important que s'hi veja l'estructura del telediari que comentàrem a classe i que parleu bé, perquè es tracta d'una prova oral i m'heu de demostrar el que heu après aquest curs de valencià. Ja sabeu que és MOLT important!

Per cert, Alèx i Kimi, mireu quina ruta BTT s'ha fet la vostra profe de valencià aquest cap de setmana... (si punxeu sobre l'enllaç podreu veure els quilòmetres, el desnivell i la ruta)

El Rebollar-Las Moratillas-El Rebollar

Sé que esteu d'exàmens i que aneu carregats de treballs, però ja queda poc perquè acabe el curs. Vinga, feu un últim esforç! Alegria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada