dissabte, 15 de maig del 2010

FI DE LA LECTURA. COMENÇA L'ACCIÓ.


Ahir acabàrem de llegir Joan, el Cendrós, l'obra que portàvem per a aquesta avaluació. Pero, això no vol dir que ja hàgem acabat de treballar l'obra, en realitat, és ara quan comença l'autèntic treball de l'obra, ara que ja hem calfat motors amb la lectura dramatitzada i sabem de què va la cosa.

Per a divendres que ve, hem quedat que heu de portar:

- Tots els resums de les seqüències que heu anat fent cada setmana: un resum de 6 línies per cada seqüència (excepte les 1-2, 5-6 i 10-11 que les podíeu fer juntes).

- El vocabulari: totes les paraules que no enteneu del llibre i que heu hagut d'anar buscant (si no sabíeu el significat d'alguna paraula que he explicat jo a classe, també heu d'anotar-la).

- La caracterització del personatge que us vaig dir a casdascú: en dues parts, una amb la informació que el llibre dóna directament sobre el personatge i una altra amb la vostra opinió (fonamentada en la manera de parlar i d'actuar del personatge dins l'obra).

Recordeu que és molt important complir els requisits d'allò que s'hi demana.

El llibre, heu de continuar portant-lo cada divendres.

Ah! I una coseta més: divendres que ve porteu també el fullet que ens donaren quan férem la visita al Teatre Escalante de València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada