dissabte, 15 de maig del 2010

RECORDATORI DE DATES IMPORTANTS

L'altre dia, en classe de Tutoria, us vaig dir que anotàreu unes quantes dates a l'agenda, però per si de cas algú no ho va fer, torne a recodar-vos-les ací perquè els vostres pares i mares puguen veure-les també i estar-ne informats.


- 17 de maig: se celebra el dia contra la homofòbia a l'insti, però hi ha classe normal.

- 17 i 18 de maig: els alumnes del col·legi visiten l'institut per veure quines coses feu per ací (alguns companys vostres els ho explicaran mentre la resta farem classe normal).

- Setmana del 17 al 21 de maig: durant els patis heu de passar per Secretaria a pagar els primers 15 euros del viatge i portar les autoritzacions (només tindran plaça els 100 primers, per tant, si teniu interés d'anar-hi afanyeu-vos). Ja sabeu que el preu total del viatge és de 25 euros, perquè l'AMPA ha subvencionat 5 euros per alumne. L'activitat no inclou ni l'esmorzar ni el dinar, per tant, als alumnes que tenen menjador se'ls preparà un pícnic, però els altres hauran de dur el menjar de casa.

- 18 de juny: últim dia de classe (i ens acomiadarem per si de cas no tornem a veure'ns, ja que no sé si em deixaran anar al viatge amb vosaltres i segurament el dia del lliurament de notes no podré estar perquè estaré d'oposició).

- 21 de juny: festival de fi de curs (de matí).

- 22 de juny: eixida al pantà de Benagéber on practicareu activitats multiaventura (piragüisme, quads i tirolina). Tornareu a l'IES cap a les 17:30.

- 23 de juny: lliurament de notes (acompanyades dels deures d'estiu de totes les assignatures, tant per als aprovats com per als suspesos).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada