diumenge, 2 de maig del 2010

TREBALL DE LECTURA. ELS PERSONATGES DE JOAN, EL CENDRÓS.



Divendres passat continuàrem amb la lectura dramatitzada de Joan, el Cendrós. Vàrem veure també com un actor, de la mateixa manera que en ocasions ha de ser capaç de donar vida a un ésser o objecte que en principi és inanimat (per exemple, un arbre), també ha de ser capaç de representar papers que en principi no corresponen amb el seu sexe (és a dir, que un home pot fer de dona i al contrari).

Quan acabarem de llegir l'obra, m'haureu de lliurar els treballs de caracterització dels personatges que us vaig demanar, per tant, és convenient que aneu anotant o subratllant totes aquelles coses (comentaris, informació de les acotacions, comportaments...) que fan referència a la manera de ser i de vestir del vostre personatge. Com més informació tindreu, millor ho fareu.

De qualsevol manera, ja us vaig dir que el treballet hauria d'incloure dos apartats: un amb la informació que dóna el llibre sobre el pesonatge en qüestió i un altre amb una aportació vostra sobre el personatge, és a dir, amb aquelles coses que penseu que caracteritzen el vostre personatge, encara que no apareguen explícitament al llibre, d'acord amb la imatge que us n'ha donat l'obra.


Ah! I recordeu que per a divendres heu de fer el resum de les seqüències 5 i 6. Com que són curtetes, si voleu podeu fer-ne un només de les dues en lloc de fer-ne un de cada una com fem sempre. Això sí, heu de buscar les paraules que no entengueu al diccionari i anotar-les a la llibreta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada