dimecres, 10 de març del 2010

LECTURA DE LA 3a AVALUACIÓ: JOAN, EL CENDRÓS



Ja estem a puntet d'acabar la 2a avaluació. Aquesta avaluació ho hem passat molt bé amb la lectura de El jove que va perdre el nom i amb la visita del Jesús Mollà, però si penseu que això no ho podem superar, espereu que reprenguem el divendres de lectura en tornar de Falles i ja veureu...

A la 3a avaluació, com ja us he dit a classe, llegirem Joan, el Cendrós, un text teatral de Carles Alberola i Roberto García (Ed. Bromera, "Col·lecció Micalet Teatre"). Us tinc preparades unes quantes sorpreses per riure molt a classe amb la lectura d'aquest llibre :-) A més, hi tindreu l'oportunitat d'aprendre moltes coses que no sabeu sobre el teatre i la representació teatral.

Recordeu que el primer divendres que hi ha en tornar de Falles, començarem la lectura, per tant, aconseguiu el llibre i porteu-lo, d'acord?

Pel que fa al que queda de la 2a avaluació, hui hem estat llegint a classe uns quants acudits en valencià i, per al proper dia, recordeu que heu de portar cadascú un text breu en valencià (acudit, conte, monòleg, cançó, poema...) per llegir a classe ja que, de moment, no pense avançar més matèria.

Per cert, les descripcions que heu llegit hui dels vostres companys també han estat molt divertides ;-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada