dimarts, 2 de març del 2010

ELS GUANYADORS DEL PREMI "EL MILLOR RESUM DE CADA GRUP"


Aprofitant la visita de l'Anònim, repartírem el premi al millor resum (de cada grup) de El jove que va perdre el nom. Una part del premi consistia a publicar-lo en el nostre blog, per tant, allà van els millors resums!

EL JOVE QUE VA PERDRE EL NOM...

PER JORGE MORENO GARCÍA (1ESO A)


Hi havia una vegada un xiquet que va caure de la bici i va perdre el seu nom. Va trobar un centaure anomenat Drolo i un faune anomenat Pan, que li van explicar que uns éssers anomenats follets de la memòria portaven els records i els noms perduts a una ciutat: Nemópolis.


Drolo i Pan el van guiar a la ciutat. Va arribar i en l´oficina d'acollida la funcionària va cridar a una xiqueta anomenada Mar que el va acompanyar al districte dels noms perduts. Ella li va contar la seua història. Van arribar al districte dels noms perduts i va conéixer a l´encarregat del districte que s´anomenava Orígens i li va dir que hi havia un problema: no hi havia ningú que reconeixera el nom del jove.


Orígens va dir que existia una poció que podria resoldre el problema, però era massa arriscat. Com que era l´única opció van anar al consell perquè els donara permís, però van dir que existia un altra forma més segura: el procediment Eikó. John Jordan era el responsable del procediment.


Van arribar al lloc on tenia lloc el procediment. Li va inocular 4 noms al xiquet: un d´un immigrant, un altre d´un xiquet al que el seu pare li pegava, altre d'un xiquet que els seus pares s´havien separat i al seu pare l´havien detingut, l´últim era d´ell i quan li'l va inocular en lloc d´aparéixer en la sala va aparéixer en el lloc on va caure de la bici, però ara recordava tot i va decidir anar a casa i que cuidaria molt bé del seu nom.



PER CASANDRA GARCÍA TRINIDAD (1r ESO B)





(Si feu clic sobre la foto es farà més gran i podreu llegir-lo)



NOTA: El resum del tercer guanyador, és a dir, del guanyador de 1r ESO C, ja el publicaré quan em passe el text...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada