divendres, 22 de gener del 2010

3a SETMANA DE LECTURA


Com que hui hem llegit a classe, us penge ja els deures de lectura
per a divendres que ve (així teniu tot el cap de setmana per davant per fer-los i després no podeu posar-m'hi excuses, ehemmm...).

Pel que fa al vocabulari, com sempre, heu de buscar totes les paraules que hem dit a classe del capítol "La casa dels noms propis" (torts, atzucacs, figues, palatí, descrostades, segellades, angúnia i acomiadaments), més totes les paraules que no entendreu de la part que llegireu a casa, que será fins a la pàgina 54.

Després, heu de llegir el requadre groc que hi ha a la pàg. 72 del llibre de Gramàtica i que parla dels determinants i assenyalar tots els determinants que apareixen a la pàg. 48 del llibre de lectura i dir de quin tipus són (això ho heu de posar a la llibreta).

El proper divendres passaré a mirar a les llibretes tota la faena que hem fet fins ara del llibre de lectura i posaré positius als que ho tinguen tot i podré llevar-li negatius a la gent a qui li faltava alguna part del que havíem fet aquests dies (no sigueu mantes i feu les coses perquè us puga llevar els negatius o suspendreu, ja ho sabeu...).

Ah! I recordeu buscar i subratllar al llibre l'explicació que li fan al jove del que és un "Anònim". I ja sabeu que heu de fer després..., hehehehe (No ho pose ací perquè no ho pot saber ningú que no siguem nosaltres, ja sabeu...).

Bon cap de setmana, criatures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada