diumenge, 1 de novembre del 2009

FOTOS DE VILLAR

Estic buscant alguna foto xula de Villar (algun paisatge, algun monument o carrer del poble, algun menjar típic, alguna festa...) per posar-la al bloc i m'agradaria demanar-vos ajuda. Imagine que vosaltres en tindreu i sinó, com que viviu al poble, podreu fer-ne alguna.

Podeu enviar-me-les a la següent adreça de correu electrònic: teresa.profeval@gmail.com

Només una per persona, per favor. Per tant, trieu aquella que us semble més guai. Després penjaré al bloc totes les fotos que m'enviareu i, entre tots, votarem la que més ens agrade per a la portada del bloc (les altres, també les podem deixar penjades, però no a la portada).

Espere que us agrade la idea d'ajudar-me a buscar foto per al nostre bloc. Gràcies.

5 comentaris:

  1. Com van les classes, Tere?. A la Ribera i a l'Horta està nevant, així que per allí dalt estareu ben blancs. Salut i records.
    Salvador

    ResponElimina
  2. Sííííí, Voro, ha nevat i està tot blanc! N'he tret fotos :-)

    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Teresa: Sóc Nieves Fabuel, professora de l´institut (ex-profe per un temps) Per casualitat he entrat en el teu blog i m´agradat un muntó. Enhorabona! i records als teus alumnes, sobre tot, a partir de 3r ESO. Estic segura que els agradarà molt treballar amb aquesta nova ferramenta per a aprendre valencià.
    Besets

    ResponElimina
  4. Hola Nieves. Moltes gràcies pel teu comentari!

    Ja saps on estem. A partir d'ara podràs visitar-nos quan vulgues i saber què es cou per ací :-)

    Salut

    ResponElimina
  5. Nieves, no sabia qui eres, però ara sí! Ens coneguérem al sopar d'institut que férem a l'italià de la Pobla, te'n recordes? Sóc qui està ocupant la teua plaça al centre (que et vaig que em passaria algun dia a veure't i encara no m'hi he passat...).

    Algun dimecres de vesprada podria passar-m'hi a veure't i fer-nos un cafenet. Encara estàs per allà?

    Besets

    ResponElimina