dilluns, 2 de novembre del 2009

INTERVENCIÓ ORAL 1


Bé, a petició d'alguns companys vostres, us recorde ací que aquesta avaluació, a més de parlar valencià a classe, haureu de fer un parell d'intervencions orals davant els vostres companys per tal que us avalue l'oralitat. Ja sabeu que saber escriure sense saber parlar, no té massa trellat (per això va ser primer l'oralitat i després l'escriptura, com veiérem en el text de l'altre dia), per tant hem de fer-ho.

En la primera intervenció oral haureu d'explicar-nos com celebreu el vostre dia d'aniversari. Heu de preparar la intervenció a casa (pensar què voleu dir, redactar-ho una miqueta i buscar al diccionari les paraules que voleu dir i no sabeu com es diuen), perquè després no podreu llegir res i heu d'estar almenys un parell de minuts parlant.


Els de 1r ESO C fareu la intervenció dimarts de la setmana que ve (és a dir, el dia 10 de novembre). I els de 1r ESO A i B, fareu la intervenció dimecres de la setmana que ve (és a dir, el dia 11 de novembre).

Espere que tot haja quedat clar i que ho prepareu, perquè pugueu fer-ho bé i traure-hi bona nota. Però, si teniu cap dubte, m'ho podeu preguntar a classe o podeu preguntar-ho ací al blog i així el que jo conteste serveix per a tots els companys i per a totes les companyes.

Ah! I ja sé que a alguns de vosaltres us fa vergonya fer coses d'aquestes, però la vergonya ha de desaparéixer i heu d'acostumar-vos-hi perquè farem moltes coses aixi. A més, hi ha una dita en valencià que diu que "la vergonya cria ronya".

Ànim i endavant, que vosaltres podeu fer-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada