divendres, 20 de novembre del 2009

RECORDATORI DELS DEURES DE LECTURA (4)


Criatures habitants de les aules, hui hem llegit a classe el capítol 7 del Guardià de l'anell. Per a divendres que ve, heu de portar resumit aquest capítol i el 8, és a dir, els dos últims capítols del llibre. A més, heu d'haver buscat al diccionari totes les paraules que hem anat assenyalant a classe i totes les paraules que no entengueu de la part que llegireu a casa.

Una altra cosa... El dia 1 de desembre (1r C) i el dia 2 de desembre (1r A i B), heu de presentar-me per escrit el resum de tots els capítols i el vocabulari que heu anat buscant mentre treballàveu la lectura. Espere que tot estiga ben ordenat, amb lletra clara, màrgens adequats... és a dir, molt bonic :p Heu de fer-lo en fulls (blancs, de quadres, de ratlles o com vulgueu, però fulls solts perquè puga endur-me'ls (i no oblideu posar el vostre nom, el curs i el grup).

Divendres que ve serà, doncs, l'últim dia que dedicarem al llibre de lectura. Però porteu-lo a classe, eh?

I com a última cosa, m'agradaria que posàreu algun comentari al blog on doneu la vostra opinió sobre el llibre (si us ha agradat o no) i sobre la manera de treballar-lo a classe i a casa. NO us posaré mala nota si escriviu amb faltes d'ortografia o em dieu que no us ha agradat, només vull conéixer la vostra opinió i que la gent que entre al nostre blog des d'altres instituts puga fer-se una idea del llibre que heu llegit. A canvi, us posaré un positiu més en el treball de lectura o us llevaré un negatiu si en teniu.

Bé, doncs, crec que no m'oblide de res, però si m'oblide d'alguna cosa ja us tornaré a escriure...

Que passeu bon cap de setmana! Muas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada