dissabte, 12 de desembre del 2009

JUGALLENGUA



Com que ja queda poc per a les festes de Nadal i Reis i hi tindreu molt de temps lliure, he pensat que, a banda de comprar i obrir regals, menjar torrons i "tot això i allò" (com deia un famós poeta valencià que es deia Vicent Andrés Estellés i que a mi m'agrada molt), potser voldreu dedicar una miqueta de temps a jugar aprenent valencià.

Ací us deixe l'enllaç des d'on podeu descarregar un joc que es diu Jugallengua, per practicar el valencià jugant. Hi podeu triar el nivell i l'aspecte concret de la llengua que voleu treballar (Accents i dièresi, apòstrof i contraccions, vocabulari...). Us aconselle triar el nivell 1 i practicar els aspectes que hem vist fins ara a classe.

Jugallengua

Heu de saber que les coses que hem treballat al llarg de la primera avaluació, no podeu oblidar-les, perquè sinó no podreu arribar a dominar la llengua. Així, doncs, per a la segona avaluació no només haureu de saber el que donarem en la segona avaluació, sinó també el que hem donat en la primera, sinó no podreu aprovar i, el que és més important, no podreu aprendre bé la llengua. Per tant, no us anirà malament que repasseu una miqueta, encara que siga jugant, el que hem donat en la primera avaluació...

Ah! I a la dreta del nostre blog, on posa "Eines de llengua", he afegit un enllaç que es diu "Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià", on es pot trobar informació sobre aquests exàmens (convocatòries, exemples d'exàmens i solucions, requisits...) i es poden baixar programes per autoaprendre valencià. Això no és per a vosaltres, però potser alguns dels vostres pares o mares sí que hi estaran interessats i els podreu ajudar si els dieu aquesta adreça, no?

5 comentaris: