diumenge, 13 de desembre del 2009

COM PRESENTAR UN TREBALL


Quan presentem un treball, hem de tenir en compte les següents indicacions:



  1. MAQUETACIÓ: S'ha de presentar en fulls solts (si són blancs, millor) que han d'estar convenientment ordenats (millor si els numeren, per si de cas cauen i es desordenen) i dins d'una funda de plàstic.

  2. PORTADA: Qualsevol treball ha de tenir una portada, on posarem el títol del treball, el nostre nom, el curs, el grup i la matèria. Heu d'anar amb compte, especialment, de no fer faltes a la portada i de fer-la molt bonica, perquè la portada és la “cara” del treball, el primer que es veu. Si la portada és lletja, ja pensem que el treball també ho serà, o no?

  3. COS DEL TREBALL: La lletra ha de ser clara i neta, hem de deixar màrgens en la part de dalt del full i en la de baix, i també als costats. I entre paràgrafs, hem de deixar un espai una miqueta més gran del que deixem entre línies, perquè es puguen veure bé d'una ullada.

  4. REQUISITS: És molt important, quan fem un treball, complir allò que se'ns demana (tant pel que fa a l'extensió com pel que fa als continguts).



Ah! I és indispensable presentar-lo en la data que ens diuen. Si els vostres pares no van a treballar, no cobren, i si estan de baixa cobren menys, per tant, si no presenteu quan toca els treballs ja sabeu el que passa amb la nota...


Sabeu per què us dic tot açò, no? Perquè estic corregint els vostres treballs de lectura... I mare meua!

5 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. el llibre del guardia de lanell magradat molt perque no me le hellegit
    jajajajaja
    jesusy dario

    ResponElimina
  4. JESÚS I DARÍO: Si no fóra, perquè sé que l'heu llegit i esteu fent broma, vos suspendria. Ara que... encara puc suspendre-vos per tornar a escriure una "y" en lloc d'una "i"! :p

    ResponElimina