dijous, 17 de desembre del 2009

EL JOVE QUE VA PERDRE EL NOM



Com us vaig dir l'altre dia a classe, en la 2a avaluació llegirem un llibre que es diu El jove que va perdre el nom, de Jesús Mollà Castells i publicat en Tàndem Edicions.

Com? Que voleu saber de què va el llibre?

"Un malaurat accident de bicicleta obliga el protagonista d'aquesta història a emprendre un viatge solitari en busca del nom perdut.

Travessant escenaris onírics i amb l'ajuda de personatges que habiten entre la fantasia i la realitat, el jove que busca el nom arribarà a la ciutat de la memòria amb l'esperança de recuperar la identitat. El recorregut per la geografia de Nemòpolis li permetrà descobrir el valor que té per als éssers humans el llenguatge i la memòria."

No us sembla interessant? Ei! No val fer trampes i botar-se pàgines per mirar el nom del jove, eh? Hem de descobrir-lo junts! Així és que teniu totes les festes per buscar el llibre (podeu aprofitar alguna baixada a València per anar a la Casa del Llibre, a la FNAC o a qualsevol llibreria i comprar-lo), perquè només arribar de les festes reprendrem la lectura de cada divendres, com hem fet aquesta avaluació. I espere que ho passem molt bé llegint aquest nou llibre.

Ui, quantes ganes tinc de saber com li diuen al jove! Vosaltres no? :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada