dimarts, 15 de desembre de 2009

ELS COMENTARIS D'AQUEST BLOC
Es fa a saber que tots els comentaris que no estiguen en valencià, que no respecten les normes de convivència (és a dir, que continguen insults o alguna cosa pareguda) i on l'autor no s'identifique (és a dir, no pose el seu nom), seran esborrats del bloc.

Així mateix, es prega de fer els comentaris al lloc que toca, és a dir, fixeu-vos a fer-los baix de l'entrada concreta que voleu comentar i no d'una altra. I si voleu dir-me alguna cosa que no té a veure amb el que hi ha al bloc podeu fer-ho a la meua adreça de correu-e.

Vull que el bloc siga de tots i que tots pugueu expressar-vos-hi i participar-hi, però sempre des del respecte i en valencià, ja que el bloc l'he fet perquè practiqueu i apreneu valencià d'una manera més divertida.

5 comentaris:

 1. hola teresa
  soc carmen esteban .
  El llibre es interesant peròespere que el llibre de la próxima evaluació els personatges es maten a tirs i coses així perque este a sigut un poc aborrit be teresa ya no tinc res mes que dir adeu.

  ResponElimina
 2. hola teresa el llibre es una aventura divertida que molona jaja , vul dirte que el proxim te que ser de romans .

  ResponElimina
 3. hola teresa m´agradat el llibre perque es d´aventures i emocionant.M´agradaria que el proxim llibre siga de misteri i mes curt

  ResponElimina
 4. I dic jo... Per què heu fet el comentari del llibre del Guardià de l'anell en una entrada que no és la del llibre?

  Acostumeu-vos a fer els comentaris en el lloc que toca, perquè sinó açò pot ser un caos.

  Salutacions

  ResponElimina
 5. I on es posa els comentaris eixós?
  Jo me he perdut!! jaja

  SALUTACIONS ,, I bon nadal i bons festes,reis...

  ResponElimina