divendres, 19 de febrer del 2010

ÚLTIMA SETMANA DE LECTURA


Bé, ja gairebé hem acabat el llibre... Hui ha estat l'últim dia que llegíem a classe. Les poques pàgines que queden per acabar el llibre, les heu de llegir a casa. I buscar les paraules que hem dit...

Recordeu que divendres que ve m'haureu de donar el resum de tot el llibre. Com que l'extensió haurà de ser d'una cara de full (a mà o a ordinador, però si el feu a ordinador ha de ser lletra 12), haureu de posar en pràctica la vostra capacitat de síntesi (és a dir, de dir moltes coses en poc d'espai), que és una de les coses que hem estat treballant aquesta avalució els dies de lectura.

Com millor redactat estiga i menys faltes d'ortografia hi tingueu, més possibilitats tindreu de ser els guanyadors del premi del Concurs de resums de El jove que va perdre el nom. Com???? Que què serà el premi???? Doncs, serà un regalet que jo faré a qui millor haja treballat la lectura d'aquesta avaluació de cada grup, però no sabreu què és fins que arribe el moment, és sorpresa :-)

El lliurament dels premis serà el dia 1 de març (dilluns), a la vesprada, a la sala multiusos. L'hora exacta per a cada grup ja us la diré a classe o la penjaré més avant al blog.

Si, finalment, el nostre misteriós Anònim s'atreveix a visitar-nos, per conéixer-nos i dir-nos el seu nom, doncs serà ell qui lliurarà els premis.

Mentre, aneu pensant què li preguntareu quan el tingueu davant...


13 comentaris:

  1. Doncs si no sorgeix cap inconvenient, jo, Anònim, estaré el proper dilluns amb vosaltres. Com ha fet anonim al xat, jo també vos deixaré una pista: el meu nom és de xic i comença per J.
    Ens veiem prompte.

    ResponElimina
  2. A veure si és de veres que per fi véns i ens dius el teu nom... Seràs molt ben rebut entre nosaltres.

    Ara, això sí, crec que et posarem a prova i et farem algunes preguntes sobre el llibre per assegurar-nos que ets l'autèntic Anònim, aquell que deia que s'estimava molt el llibre que estàvem llegint.

    Com podràs comprendre, no podem permetre que qualsevol es presente a l'institut i es faça passar per l'Anònim sense ser-ho...

    ResponElimina
  3. Ho comprenc, ho comprenc... i accepte el repte, Teresa, tot i que tem les preguntes de les teues criatures.

    ResponElimina
  4. dons erees jesus molla?
    Carmen .C

    ResponElimina
  5. Si carmen, jo ho crec també.
    Marina.

    ResponElimina
  6. potser jose, juan,javier,etc

    ResponElimina
  7. Marina, jo també crec què és Jesús Mollà.

    ResponElimina
  8. Siga qui siga, haurà de desmostrar-nos que realment coneix el llibre, no? El posarem a prova! ;-)

    ResponElimina
  9. Us imagineu que fóra l'autor del llibre que ve a visitar-nos? Què fort, no? I per què havia de vindre-hi a conéixer-nos precisament a nosaltres?

    En fi... no us en feu massa il·lusions, no siga que no aparega dilluns i ens quedem amb les ganes de saber qui és l'Anònim.

    Ara que... si no hi ve, potser ens dirà el seu nom al blog, no? O simplement desapareixerà i no tornarem a saber res d'ell? Qui-sap-lo?

    ResponElimina
  10. tambè, pot ser Jesus Monzó, no ?¿

    ResponElimina
  11. No ho havia pensat, Marina, també podria ser. És xic i comença per J...

    ResponElimina
  12. i per que te que dirse jesus

    ResponElimina