dijous, 3 de juny del 2010

LA VOSTRA OPINIÓ SOBRE JOAN, EL CENDRÓS.

Ja hem acabat de llegir l'obra d'aquesta avaluació, n'hem treballat la lectura dramatitzada, n'hem caracteritzat els personatges i demà farem a classe l'últim assaig abans de la representació d'escenes que serà dilluns i dimarts. És per això que crec que ja ha arribat l'hora que compartiu, amb mi i amb tots els lectors i les lectores del nostre bloc, la vostra opinió sobre l'obra i sobre la manera en què l'hem treballada a classe.

Penseu que la vostra opinió és MOLT IMPORTANT, tant per a la meua tasca docent com per als possibles futurs lectors de l'obra i, fins i tot, pot ser-ho també per als seus autors.

Creieu que jo hauria de canviar la manera de treballar aquesta obra amb els meus futurs alumnes?

Què diríeu si algú que està pensant a llegir l'obra us demanara la vostra opinió abans de fer-ho? Li la recomanaríeu? Per què?

Si poguéreu parlar amb els autors de l'obra, què els diríeu sobre l'obra que han escrit?

Vinga, esperem les vostres opinions! =)

14 comentaris:

  1. Hem acabat de llegir El llibre “Joan, el Cendrós”.
    Per una banda, aquest llibre m´ha agradat molt perquè és una història de diàlegs, molt divertida i amb un poquet de misteri; i per l´altra banda, no m´agradat perquè tracta en algunes seqüències sobre amor, la qual cosa no m’interessa massa.
    Encara que anàvem llegint poquet a poquet les secuencïes,jo anava llegint per davant ja que ho trobava tan interessant que no podia parar de llegir.
    Pense que és un llibre molt interessant i entretingut i jo el recomanaria a persones majors d´onze anys, encara que es faça curt a persones de la nostra edad, perquè hi ha diàlegs que són curtets i a més a més hi ha dibuixos.
    La seqüència que més m´ha agradat ha sigut la nou, que tracta sobre la festa de fi de curs.
    Teresa, crec que deuries canviar un poc la manera de treballar aquesta obra amb els teus futurs alumnes, llegint a casa el que hauria de representar cada alumne a classe (ficant el to adequat, les expressions adequades i expressant-se millor).
    Saluts.
    RICHARD

    ResponElimina
  2. Hola Richard!

    Moltes gràcies per la teua opinió.

    M'alegre que t'haja agradat l'obra. Pel que fa a la manera de treballar-la, cada setmana havíeu de llegir a casa la seqüència que després llegiríem a classe, però no podia avançar qui llegiria cada personatge, perquè si no només hauríeu llegit la seqüència els que teníeu personatge i els altres no. La idea era que TOTS i TOTES llegíreu l'obra completa ;-)

    Ara, com que ja heu llegit l'obra, ja us done llibertat per triar l'escena i el personatge que voleu representar.

    Dilluns i dimarts em mostrareu com feu de bé la representació.

    Bon cap de setmana, Richard!

    ResponElimina
  3. Teresa, el llibre de 'Joan, el Cendrós', la veritat és que m' agradat molt, perque ha sigut una nova manera de llegir i d'introduir-nos en el que és l' obra teatral. Encara que nosaltres no ho hem fet molt bé, perquè no hem donat el to correcte amb el que indicava el text, és a dir, no hem fet d'esta obra, molt dramatitzada.
    Del llibre el que més m'ha agradat ha sigut la seqüència en què Joan es vist amb un trage amb què és irrecognoscible i com es guanya l'amor d'Helena, dient-li després la veritat. Recomanaria este llibre a xiquets de dotze anys, com nosaltres.
    Una salutació de: CASANDRA

    ResponElimina
  4. Hola Casandra! Bé, tampoc no sou actors i el valencià no és la vostra llengua habitual. No ho heu fet tan malament. Estic segura que cada anys ho fareu una miqueta millor. La representació era per divertir-nos una miqueta més amb l'obra.

    Gràcies per la teua aportació ;-)

    ResponElimina
  5. Aquest llibre m'agradat molt perquè no es com tots els llbres normals era diferent(o aixi m'aparegut a mi), tambe m'agradat representar·la
    ja que ens em reit molt fent·la i aixo es la meua opinió!

    ResponElimina
  6. Teresa ma agradat molt el llibre de joan el cendrós, lo que mes me a agradat a sigut que es de dialecs, i lo que meins ma a agradat asigut el llibre, que no me agraden els llibres i meins de valencia, pero aquest si que ma agradat. lo que mes ma agradat a sigut lo de que nia que encontrar una secuncia y interpretarla perque amb javi morales i bogdan a sigut un caso. pero lo que no ba podre ser es que uns estan tot el cap de semana estudiant i altres se lo abien estudiat el mateis dia, pero da igual, ems participat tots i em aprobat tots meins jeza i mila pero aso era lo que mes contaba participar. pos aso teresa el llibre en general ma gustat tot. Asta dema,:)

    ResponElimina
  7. teresa soc CARMEN DE 1B ,el llibre de joan el cendrós m`agradat molt
    llegir teatre es menys complicati mes agradable de llegir perque no es tan pesat.
    Es el llibre que més m´agradat de totes les evaluacions

    ResponElimina
  8. Sembla que això de fer teatre us agrada... hehehe. Però, veig que no us agrada tant estudiar verbs, perquè continueu escrivint-los malament... Poseu-vos les piles o suspendreu els verbs!

    ResponElimina
  9. A mi també m'ha agradat llegir el llibre de Joan el Cendrós, perquè ha estat una altra manera de llegir un llibre, aquest amb diàlegs, més divertit.A mi la seqüència que més m'ha agradat ha estat la que estan tots els alumnes fent l'examen.Nosaltres vam representar aquesta obra al teatre encara que no la hem fet molt bé, ens a agradat molt assajar, i també ens divertíem fent-la.

    ResponElimina
  10. A mi este llibre m'agradat peque teniem que llegir tots com si fora teatre pero sin eixir a fer el ridicul.Y també perque quan jo era una xica em tocaba possar veu de xica

    ¡BONES VACANCES A TOTS!

    ResponElimina
  11. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  12. MARINA, només has fallat un verb i t'has deixat un apòstrof... Està molt bé. L'enhorabona!

    DARÍO, tens moltes faltes, algunes de les quals molt són molt greus. I no t'has estudiat els verbs! grrrrrrrr.

    ResponElimina
  13. m´agradat molt aunque no m´agrada llegir

    ResponElimina
  14. Francisco Pastor Mínguez19 de juny del 2010, a les 10:50

    Teresa el llibre m'ha agradat molt i a sigut fantastic.A sigut impresionant que en "Joan el cendrós" serem actors. Adeu Teresa.

    ResponElimina