dimecres, 30 de juny de 2010

AVÍS DE SEGURETAT

És lamentable que a aquestes altures del curs “algú” haja decidit botar-se les normes de respecte del nostre bloc i haja començat a fer comentaris que no pertoquen, cosa per la qual, m'he vist obligada a desactivar l'opció que teníeu de publicar coses al xat i, a més, a partir d'ara els comentaris que fareu a les entrades penjades al bloc hauran de ser moderats abans que apareguen al bloc. Què vol dir això? Que ara podreu continuar fent comentaris quan vulgueu (davall de cada entrada del bloc, al xat ja no), però que en lloc d'aparéixer de manera instantània com passava abans, primer arribaran al meu correu perquè jo decidisca si es publiquen o no. Per descomptat, tots els comentaris que respecten les normes d'educació que demana el bloc, obtindran la meua autorització per a ser publicats, independentment de l'opinió que expressen. Recordeu: cadascú té la seua opinió de les coses i totes són vàlides i, per tant s'han de respectar, sempre que es formulen de la manera adequada, és a dir, sense ofendre deliberadament ningú.


Per cert, la persona de què he parlat abans ha oblidat que al bloc tenim instal·lat un Webstats (a la part dreta i baix del bloc) que ens permet de saber des d'on es connecta cada persona que hi accedeix i que, per tant, puc saber qui ha fet el tan desafortunat comentari, només introduint-hi la meua clau d'administradora del bloc... I crec que amb aquesta persona en concret he fracassat aquest curs com a docent, ja que veig que no he aconseguit d'ensenyar-li res: ni valencià (perquè el comentari l'ha fet en castellà), ni una cosa molt més important i imprescindible com és l'educació (tot i que també és de veres que, d'aquesta part, també en són responsables a casa).


I després d'aquest tema tan desagradable, he de dir-vos que molt prompte (segurament demà) penjaré al bloc els vídeos del festival de fi de curs.


Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada