dimarts, 20 d’octubre del 2009

PER QUÈ AQUEST BLOC?

Estimats i estimades alumnes:


He pensat que us seria útil i també, per què no, potser us faria il·lusió un bloc com aquest.


Alguns de vosaltres necessiteu més ajuda que la resta de companys per tal d'aprendre valencià, perquè us costa una miqueta més. I uns altres, hi aneu més sobrats i us agradaria aprendre'n més del que s'aprèn a classe. És per això que, com que a classe no dóna temps de fer tot el que ens agradaria fer, ni puc atendre-vos un per un, perquè he d'atendre-vos a tots alhora, he decidit de fer-vos aquest bloc.


No sé... m'ha semblat una bona manera perquè estiguem més en contacte...


Jo us penjaré al bloc textos, activitats, jocs, enllaços interessants i altres coses que pense que us poden ser útils per a l'aprenentatge del valencià o que poden semblar-vos interessants i divertides. I vosaltres, podeu fer-me comentaris al bloc sobre les coses que hi aniré penjant, enviar-me correus, etc.


Si voleu, també podem penjar al bloc informació important de classe, com per exemple, les coses que heu d'estudiar per a cada examen que farem, recordatoris de les dates d'examen, si hi ha alguna activitat extraescolar...


Aquest bloc està obert a les vostres idees també. M'agradaria que tots col·laboràrem en la creació del bloc. Però, si decidiu no col·laborar-hi, no passa res, NO suspendreu per no fer-ho. Ja us he dit que la idea del bloc és ajudar-vos una miqueta, no posar-vos les coses difícils per tal d'aprovar l'assignatura.


Què us sembla la idea? Espere les vostres opinions.


Bé, ja no us done més la llanda...


ÀNIM, ALEGRIA I VITALITAT per afrontar aquest curs que hem començat! :-)

6 comentaris:

  1. Enhorabona!!! Estic segur que hi tindràs molt d'èxit!!!

    ResponElimina
  2. Això espere... Jo ho trobe divertit...

    ResponElimina
  3. ola teresa a mi ma grada aixo k as fet pere que cuan es tic a ma casa y e acabat els deures iio em fique al ordinador per chatear y no faig res. y lo cas fet ara em ficare tots el dies per no estar tot el rat chatean y q ma mare sen fade

    ResponElimina
  4. ola teresa ma agradat lo cas fet aixi mentretengo un poquet. per que estic mes en el chat que en els deures y cuan no puc surti y no tinc a ningu al mesn o al tuenti pos men fico a qui

    ResponElimina
  5. Kiss_gatita, m'alegre que t'agrade el blog. Intentaré posar-hi coses interessants o jocs perquè pugues passar-ho bé aprenent valencià sempre que el visites (així ta mare no s'enfadarà...). Gràcies pel teu comentari.

    ResponElimina
  6. Hola, només volia mostrar-te el meu interés pel teu (vostre) blog. Ha segut una coincidència arribar fins vosaltres i em sembla una idèa fantàstica utilitzar aquest recurs. Supose que ací trobaran els alumnes un bon lloc per manipular i experimentar de forma diferent amb llengua.

    A la nostra classe de 5é de Primària, de la que sóc tutor, hem creat un per compartir paraules i sentir-nos orgullosos d'allò que escrivim. No només utilitzem el Valencià, la idèa és anar creixent com a escriptors i lectors, però si voleu podeu visitar-nos i participar en http://regalemparaules.blogspot.com

    Amb el vostre permís ens "aprofitarem" de tot allò que ens puga servir per faciltar-nos el nostre aprenentatge de la llengua.

    Enhorabona pel treball. Jordi.

    ResponElimina