divendres, 23 d’octubre del 2009

LECTURA: EL GUARDIÀ DE L'ANELL



Ja sabeu que aquesta 1a avaluació teniu, com a lectura OBLIGATÒRIA, El Guardià de l'anell (de l'autor Vicent Pascual i de l'Editorial Tabarca), un llibre on una colla d'amics viuràn una aventura trepidant en veure's involucrats en l'enigma del guardià de l'anell, un llegat de l'antiga civilització dels àrabs valencians.


Jo també vaig llegir aquest llibre quan tenia la vostra edat i em va agradar molt. M'encantaven els llibres d'aventures i misteri! Si us agrada, ja us recomanaré altres llibres pareguts del mateix autor, per si voleu fer alguna lectura optativa.


Recordeu que si no supereu la prova del llibre de lectura, no podreu aprovar l'avaluació i, per tant, és convenient que aconseguiu el llibre ja per tal de poder treballar-lo com toca, ja que l'examen serà el dia 1 de desembre (dilluns).


Dilluns (dia 26 d'octubre) començarem a llegir el llibre a classe, per tant, tracteu d'aconseguir-lo, ja siga comprant-lo o demanant-lo prestat a algun company d'un altre grup.


Si treballeu bé a classe els dies que farem lectura, potser podrem arribar a un acord per tal de fer un altre tipus de prova i no haurem de fer l'examen de lectura del dia 1 de desembre.


En resum: En principi, el dia 1 de desembre hi ha examen de lectura, però si veig que teniu interés i treballeu bé la lectura, potser us perdonaré l'examen i farem una altra cosa. Això ja depèn de vosaltres! :-)

4 comentaris:

  1. Aquest llibre el vaig llegir fa molt de temps, quan l'autor l'havia acabat de publicar. Va ser "profe" meu. Segur que agradarà molt. Hi ha "misteris" molt atraients. Salutacions

    ResponElimina
  2. Bé, Francesc. A mi m'agrada, però no l'he triat jo, l'ha triat el departament. De totes maneres, hi ha més llibres del mateix estil i del mateix autor que també són molt interessants, el que passa és que sempre acabem per demanar els mateixos, no?

    ResponElimina
  3. hola per favor me faigs un resum bo del llibre?

    ResponElimina