diumenge, 25 d’abril del 2010

SOBRE LA LECTURA I EL TREBALL DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ


Divendres vàrem llegir a classe els vostres resums de les seqüències 1a i 2a ,vàrem fer la lectura dramatitzada de la 3a seqüencia de Joan, el Cendrós i aquells de vosaltres que millor llegíreu i interpretàreu els personatges, guanyàreu positius extra.

Per a divendres que ve, com vàrem dir a classe, heu de fer el següent:

- Llegireu a casa una altra vegada la 3a seqüència i en fareu un resum de 6 línies.
- Llegireu la 4a seqüència i en fareu un altre resum de 6 línies.
(els resums feu-los en un full a banda perquè si no dóna temps de llegir-los a classe me'ls enduré)
- Buscareu al diccionari les paraules que no enteneu de les dues seqüències (i feu-ho perquè sé que hi ha paraules que no heu entés i després les preguntaré)

Ah! I tornarem a fer-ne lectura dramatitzada i alguns dels vostres companys us posaran nota, tot seguint unes pautes que jo els donaré, per tant, practiqueu bé la lectura de la seqüència 4 i l'entonació.

D'altra banda, i pel que fa al treball que us vaig encarregar per a dimarts o dimecres (depenent del grup), recordeu que heu de fer un guió amb l'estructura d'un telediari o d'un periòdic, segons us haja tocat a cadascú:

Heu de fixar-vos en quines seccions hi apareixen, en quin ordre ho fan i quin tipus de notícies inclou cada secció (només el tipus, no la notícia concreta). Penseu que les notícies poden canviar d'un dia per a un altre, però les seccions i el tipus de notícies que inclou cada secció serà igual sempre, i això serà el que ens interessarà.

Per exemple: Si hi ha una secció que es diu "sucessos" i hi apareix una notícia que diu que Pep, el del quiosc del costat de casa, s'ha carregat la seua dona, anotarem la secció "successos", però dins de les notícies que inclou posarem "notícies sobre violència de gènere" i no "Pep s'ha carregat la seua dona", entesos?

Bé, si hi teniu cap dubte, dilluns m'ho pregunteu en l'autobús quan anirem cap a València, perquè aquest treball és MOLT important per a l'avaluació.

Recordeu portar el dinar de casa si no heu demanat pícnic a l'autorització. L'esmorzar sí que el podreu comprar abans d'entrar al teatre si voleu, perquè us duré a algun forn que tinga moltes coses bones ;p

2 comentaris:

  1. Hola Teresa.
    He llegit les teues orientacions per a fer el treball dels mitjans de comunicació. Crec que ho tinc prou clar.Espere fer-lo bé. Fins demà.

    ResponElimina
  2. Segur que sí, Richard. Saps què? Has escrit molt bé el comentari ;-)

    Demà, si voleu, us diré les notes de l'examen, perquè ja les tinc, però els exàmens els portaré dilluns i així els corregirem.

    ResponElimina