dissabte, 14 de novembre del 2009

RECORDATORI DELS DEURES DE LECTURA (3)


Us recorde que per a divendres que ve heu d'haver resumit els capítols 4 (que va ser el que llegírem a classe) i el 5 i el 6 del llibre de lectura.

I us torne a recordar que el resum DE CADA CAPÍTOL ha de ser d'entre 10 i 12 línies. Ah! I també heu d'haver buscat les paraules que subratllàrem a classe (llevar-se, glops, enjorn, sorneguer, foll, davallar, menar, manca, arrambat, enderrocat, giragonesa, fressat, arrapar, empit, panteixar, cingle, arrecerat, vorejar, solsir, estimbar, temptejar) i les que haureu subratllat vosaltres a casa mentre llegíeu. NO heu de copiar la definició, només traduir-les al castellà.

Aneu amb compte, perquè ja queda poc per acabar el llibre de lectura i qui no haja fet els resums i buscat les paraules no aprovarà l'avaluació. NO HI HAURÀ EXAMEN de lectura, perquè no seria just per a la gent que l'ha estat treballant a classe i a casa, entre ells jo que m'he organitzat les classes per poder treballar la lectura a classe i fer-vos les coses més fàcils per aprovar. Qui no aprove, serà perquè no té ganes de treballar...

2 comentaris:

  1. a llegir, que ens farà més rics per dintre

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per la teua visita, Jesús. El teu blog ens dóna moltes bones idees. Segueix així! ;-)

    ResponElimina